Sport

Siteul Federației Române de Atletism virusat!

Pe 21 noiembrie, pe siteul Federației de Atletism a apărut o notificare conform căreia siteul pare a fi infectat cu Malware și că este foarte periculos pentru vizitatorii săi. De asemenea, în ultimele luni, diverși reprezentanți ai cluburilor sportive au primit e-mailuri malicioase de la adresele oficialilor FRA, bineînțeles fără ca aceștia să știe. Astfel, s-au infectat și alte cluburi sportive și probabil că laptopurile sau computerele lor sunt compromise.

Un antrenor care era pe pistă a declarat: „Ei au probleme cu siteul de câteva luni bune. Mergea foarte greu”.

Alt antrenor în depărtare aprobă adăugând:”Și nu găsești nimic pe siteul FRA”.

Antenorul intervievat:”Siteul vechi era urâțel, dar găseai pe el rezultate, tot. Nu aveai probleme, era bine organizat. Nu știu ce le-a venit. Se aude vorba că au plătit foarte mulți bani pentru acest site. „

Moderatorul: „Și nu este niciun angajat la federație care să se ocupe de site?”.

Antrenor: „Sunt niște tineri pe acolo, dar îl aveau pe Paulică de la AMA care e tare de tot pe IT. A făcut un site la nivelul federațiilor europene.”.

Moderatorul: „AMA este un departament al FRA?” – ulterior am aflat că este vorba de Asociația Județeană din București (amabucuresti.ro).

Antrenor: „Un fel. E pe Bucureșți. Paulică e președintele de acolo. Dar și el zicea că își dă demisia”.

M: „Păi și Federația nu a cooptat respectiva persoană?”

A: „Nu că aveau orgolii”.

Din păcate, sportul la noi este subdezvoltat din toate punctele de vedere. Iată cum, un simplu website devine o sarcină grea pentru oficialii FRA cu mult depășiți de situația actuală.

Font Resize