Personalitati

Părerea lui Tudor Chirilă despre Gabriela Firea

Tudor Chirilă nu se mai abține și o face praf pe Gabriela Firea. Ce a spus cunoscutul jurat de la Vocea României despre primarul general al Capitalei? Fanii artistului l-au felicitat îndelung pentru transparența de care a dat dovadă.

  • Tudor Chirilă, critici aspre pentru Gabriela Firea

    Cunoscutul solist de la Vama vine cu critici imense pentru primarul Capitalei. Actorul a comentat pe pagina sa oficială de Facebook rezultatele ultimelor sondaje care arată posibila viitoare alegere a primarului general al Bucureștiului. Artistul încurajează ca de fiecare dată ca oamenii să meargă la vot dacă nu mai doresc încă alți patru ani de incompetență, susține sursa citată, acuzând-o pe Firea că este într-o „continuă campanie”.

    Juratul show-ului de muzică este deja cunoscut pentru implcarea sa în viața politică a zilelor noastre cu opiniile acide și extrem de transparente pe care le face. Chirilă și-a exprimat surprinderea cu privire la numărul oamenilor care ar vota încă o dată „incompetența”. „PS. Sigur că precizia sondajelor e discutabilă, am mai văzut asta, de aceea cred că trebuie să ne ducem să votăm. Mă rog, cei care nu mai au nevoie de alţi patru ani de incompetenţă. PS2. E îngrijorător câtă lume ar vota un primar care n-a făcut nimic. Mă întreb ce criterii au unii oameni.”

     

  • „Veşti bune. Ca bucureştean îmi doresc ca episodul Gabriela Firea să se încheie la aceste alegeri. Ar fi o gură de aer pentru un oraş abandonat de un primar ale cărui priorităţi par să fi fost înfiinţarea de companii municipale inutile, exerciţii de imagine, piste de biciclete desenate pe trotuare, bani aruncaţi la Catedrala Neamului şi alte cheltuieli inutile. Avem un oraş cu un trafic mai intens decât acum patru ani, un oraş mai isteric, cu oameni din ce în ce mai nervoşi şi care îşi pierd 20 la sută din timpul unei zile în trafic. În schimb avem o continuă campanie electorală a unui primar incompetent. Nu mai avem nevoie de încă patru ani ca să ne ducem şi mai tare pe tobogan”
    Tudor Chirilă

Leave a Comment

Font Resize