Sport

Ionel Dănciulescu se desparte de Dinamo pentru următorul sezon

Pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo a fost vândut de Ionuț Negoiță unui grup de investitori spanioli, condus de Pablo Cortacero. Ibericii sunt puși pe fapte mari în Ștefan cel Mare și au luat primele decizii. Academia lui Dinamo va prinde din nou viață, se va reînființa echipa a doua a clubului, iar în cel mai scurt timp, se va pune la punct o listă de transferuri.

  • Fostul atacant al „câinilor”, Ionel Dănciulescu nu mai este în conducerea clubului. Directorul sportiv nu va mai continua activitatea la Dinamo București în următorul sezon competițional.  Clubul din Ștefan cel Mare și Ionel Dănciulescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat Dinamo printr-un comunicat pe site-ul oficial:  „Dinamo București apreciază profesionalismul lui Ionel Dănciulescu și îi mulțumește public, pe această cale, pentru întreaga activitate. Respect, Ionel Dănciulescu! Mult succes în carieră!
  • Ioan Mărginean va fi președinte la Dinamo!

    Încă o decizie surprinzătoare a noilor acționari de la Dinamo, este numirea lui Ioan Mărginean, ca președinte al clubului. Mărginean, care în ultimii ani a fost artizanul succesului de la Gaz Metan Mediaș, este susţinut de Cornel Ţălnar, pe care spaniolii l-au cerut la club încă din momentul în care au început negocierile cu acţionarul majoritar al lui Dinamo. Cei doi sunt din Alba Iulia şi amândoi au prins perioade de glorie la Dinamo, ca jucători.

Leave a Comment

Font Resize